Historien bag Adrian(d)

Det hele startede med et natur program i TV, om livet i havet. Der var et kort klip om en container der faldt overbord fra et skib i Stillehavet i 1992. Containeren var fyldt med badedyr, som efterfølgende flød rundt i verdenshavene og sågar 15 år senere skyllede op på land, hvor de kom frem. Ændernes rejse har siden 1992 haft stor betydning for forskning af havstrømmene.

Udsendelsen satte straks gang i min fantasi og jeg forestillede mig alt hvad sådan en lille and kunne og ville, komme ud for. Jeg så med det samme et stort potentiale for en bog om en af disse ænders rejse rundt i verden. Historien udvikledes på tankeplan og jeg begyndte at lave tegninger fra steder, den lille and kunne eller skulle besøge. En dag så jeg tilfældigt en lille gummiand og jeg vidste med samme at denne and var min "hovedperson" i bogen. Adrian(d) var født!

Snart fandt jeg ud af, at der er en hel verden af ænder i alle afskygninger - og historien udviklede sig yderligere. Idet jeg både ville have tegningerne og de søde ænder med i bogen, fandt jeg en måde at gøre det på, hvilken jeg synes fungerer fint. Historien udvikler sig løbende i tankerne og der er stof til mange historier - så jeg forventer at det ender med en hel serie af Adrian(d) bøger... 


Lav din egen hjemmeside gratis!